Tikslas – pagerinti pasaulio rekordą

Šiomis dienomis visos A. Gibiežos mintys ir jėgos skiriamos pasiruošimui netrukus vyksiančiam renginiui – čia sportininkas bandys pagerinti pasaulio rekordą ir 800 metrų trasą įveikti be rankų važiuojant ant vieno motociklo rato.

Šiuo kvapą gniaužiančiu vaizdu A. Gibieža rugsėjo 3 d. atidarys išskirtinį „Red Bull Showrun“ renginį. Vilniečiai ir miesto svečiai jo metu taip pat galės išvysti ir Konstitucijos pr. skriejantį Formulės bolidą, pilotuojamą austro Patricko Friesache‘o.

A. Gibiežos teigimu, beveik dešimtmetį trunkanti draugystė su „Red Bull“ jam ypatinga – kartu su šiuo pasauliniu prekės ženklu sportininkui pavyko sudalyvauti daugybėje prestižinių pasaulinio lygio renginių, kuriuos dažnai stebi ir 250 tūkst. gerbėjų minia: „Kai 2012 metais pasirašiau kontraktą su „Red Bull“, kiekvieno pasirodymo metu džiaugiuosi šio partnerio begaliniu tikėjimu manimi – net ir dabar spontaniškai gimusią idėją pagerinti pasaulio rekordą komanda sutiko itin pozityviai. Tikiu, kad 800 metrų Konstitucijos pr. atkarpą motociklu be rankų ir ant vieno rato įveiksiu be problemų“, – viliasi sportininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją