Sportininkas iškart po Dakaro ralio pergalės, gamyklinės komandos „Hero" buvo pakviestas atstovauti jų komandą Indijoje, Red Bull organizuojamose varžybose, ten jam sekėsi parodyti puikų rezultatą, po to sekė lietuviškojo Dakaro raliu vadinamu „Perimetro" startas, kuriame jis viršydamas greitį ir gavęs net 40 minučių baudą, nusileido tik savo mokiniui, planuojančiam startuoti 2023-jų metų Dakaro ralyje, Modestui Siliūnui. Šiuo metu komanda žengia tolimesne kryptimi ir pasakoja savo planus.

„Šis sezonas man šiek tiek ramesnis, nors turbūt mažai, kas taip pasakytų, sudalyvau keliose varžybose ir visgi nusprendžiau bent iki rudens šiek tiek sustoti, tausojant savo jėgas. Vėlgi mano sustojimas, galbūt šiek tiek kitoks nei įsivaizduoja aplinkiniai, kadangi aš ant motociklo sėdžiu kiekvieną mielą dieną ir kartais net kelis kartus, kilometrų susuku taip pat nemažai, tačiau kitose varžybose neplanuoju startuoti iki pat rudens. Mano komanda šiuo klausimu turi kitą nuomonę, nes po Dakaro sakiau tą patį'' - šypsosi Arūnas Gelažninkas, du kartus Dakaro nugalėtojas, Original by Motul klasėje.

Komanda neslepia nuostabos, po to kai pradėjus pardavinėti techniką ir juokais įkėlusi skelbimą į Facebook puslapį, sulaukė skambučio iš labai gerai pažįstamų žmonių.

„Vos kitą dieną kai Arūnas pasidalino skelbimu socialiniuose tinkluose, sulaukiau mūsų pagrindinio partnerio skambučio. Generalinis direktorius manęs klausė ar tiesa, kad pardavinėjame techniką, atsakiau, kad tikrai taip, tuomet kitas klausimas sekė labai paprastas, ar mes galime jį nusipirkti? Žinoma tai sukėlė nuostabą ir didžiulę šypseną, kas gali būti geriau? Mes visada žinosime kur yra mūsų istorinis motociklas, visada turėsime progą jį aplankyti, o kartu tai ir nuostabus įrodymas, kad ši partnerystė tai nuostabi draugystė. Motociklas nuo šiol bazuojasi ir džiugina svečius 8-ame pastato aukšte, pačiame Vilniaus centre įsikūrusiame partnerių biure''. - pasakoja Emilija Gelažninkienė #OrionDakarteam vadovė.

„Gavome puikią progą turėti savo Dakaro ralio komandą, motociklas ir pasakysiu Arūnas su šiuo motociklu, iškovojo pirmąją vietą, mums šis simbolis - rezultato kuris ateina, kai labai nori, sunkiai dirbi ir turi kilnų tikslą. Mes taip pat savo veiklą galime lyginti su dalyvavimu Dakaro ralyje, verslas lygiai taip pat yra nelengvas užsiėmimas, pilnas įvairių rizikų, bet tuo pačiu ir žavesio, todėl galiu tik pasikartoti, Dakaras kaip verslas, nugalėti Dakare - nugalėti verslo aplinkoje''. - aiškina savo sprendimą Laimonas Belickas, „Orion Leasing" generalinis direktorius ir valdybos pirmininkas.

Arūnas Gelažninkas iškart užsimena apie pinigus ir kitą transportą priemonę.


„Motociklas sėkmingai ir labai greitai parduotas, pinigus reikia juk išleisti, mūsų komanda jau įsigijo kitą transporto priemonę ir mes jau esame su ja pasiruošę naujiems nuotykiams, juk svarbiausia judėti į priekį, o mūsų komandos tikslas būtent toks ir yra''. - intriguoja A. Gelažninkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją