„IceOne Racing“ oficialiai MXGP klasėje gamyklinei „Husqvarna Motorcycles“ atstovavo nuo 2014-ųjų ir atnešė gausybę svarbių pergalių. Pavyzdžiui, 2016 m. Maxas Naglis iškovojo trečiąją vietą MXGP pasaulio čempionate, o Gautier'as Paulinas dar po metų pakartojo tą patį rezultatą.

Neabejotinai sėkmingiausias komandos sezonas buvo 2017 m., kai G. Paulinas MXGP užėmė trečią vietą, M. Naglis užėmė aštuntą vietą, o Maxas Anstie'is – devintą.

Tų metų pasiekimus vainikavo sėkmė „FIM Motocross of Nations“ varžybose, kur M. Anstie'is dominavo abiejuose didžiausio pasaulio motokroso renginio važiavimuose.

Anykščiuose Arminas Jasikonis parodė, kaip važiuoja pasaulio elitas

Lietuvis A. Jasikonis pasižymėjo 2019 m., kai MXGP pasaulio čempionate bendroje įskaitoje užėmė septintąją vietą. Dar po metų jis iškovojo pirmąją savo pergalę 2020 m. sezone.

„Treji metai, praleisti komandoje, man liks įsimintini. Komanda padėjo man augti kaip profesionalui, suteikė daug reikalingos patirties. Dėl bendro darbo ir pastangų su šia komanda pavyko iškovoti aukščiausius rezultatus savo karjeroje. Nors kito sezono varžybose jai ir neatstovausiu, ir toliau palaikysime artimus santykius“, – sakė A. Jasikonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)