„Paskutinė diena, bet tikrai nebuvo lengviausia, davė visko, pradžioje labai išsigandau situacijos su automobiliu, vos nesusidūriau, ne asfalte, bet visiškoje bekelėje ir greitis buvo didelis, liko vos keli centimetrai iki susidūrimo posūkyje, todėl reikėjo šiek tiek nusiraminti. Vėliau paklydau, prasukau papildomai penkis kilometrus, tikrai praradau daugiau nei penkias minutes“, – pasakojo Graikijos ralyje dalyvavęs Arūnas Gelažninkas.

Lietuvos motociklininkas džiaugėsi pasiekimais ir puikiu fiziniu krūviu pirmą kartą startavus Graikijos ralyje.

„Labai džiaugiuosi iškovota antra vieta, Graikijos ralyje, tikrai džiaugiuosi daugiau nėra ką ir pasakyti! Siunčiu linkėjimus Lietuvai“, - šypsojosi lenktynininkas.

Organizatoriai finišavusių lenktynininkų laukė pačioje miesto širdyje, pagrindinėje aikštėje, kur buvo pasveikinti pagrindiniai ir atskirų klasių nugalėtojai bei švenčiamas jau 11 kartą įvykusio ralio finišas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją