„Šiandien greičio ruožas tikrai įdomus, buvo labai greitas, šiandien pasirinkau labai minkštas padangas, norėjau šiek tiek paeksperimentuoti, tai pusę greičio ruožo dirbo labai gerai ir pasiteisino, o vėliau padanga tiesiog „numirė“ ir „susivalgė“. Buvo sunku laikytis paskui kitus sportininkus: jie padarė navigacinių klaidų, aš juos pasivijau ir važiavome kartu, bet vėliau tiesiog nebesugebėjau važiuoti paskui“, – pasakojo Arūnas Gelažninkas.

Rytoj lenktynininkų laukia ilgiausia ralio diena, sportininkai degalus turės piltis net du kartus skirtingose lokacijose.

Kaip jau priimta šiame ralyje, nebus jokių pailsėjimo zonų, todėl visas sugaištas laikas degalų pylimui, bus skaičiuojamas su greičio ruožo įveikimo laiku.

„Tai dar vienas pasunkinimas, raliuose dažniausiai būna poilsio zonos, čia - ne, todėl negali atsipalaiduoti nei sekundei, po tokios dienos esi išsekęs ne tik fiziškai bet ir morališkai“, – sakė lenktynininkas.

Šiuo metu A. Gelažninkas išlaiko 2-osios vietos poziciją. Penktąją Graikijos ralio dieną dalyviai turės įveikti 302 km, iš jų net 291 km – greičio ruože.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją