Motociklininkas, o dabar – ir salono direktorius A. Gibieža pasakojo, jog „Triumph“ motociklais domisi jau seniai, o vieną jų – „Street Triple“ modelį, netgi naudoja motoakrobatikos pasirodymams.

Tokio tipo parduotuvės, pasak jo, Lietuvoje dar nėra buvę, o „Triumph“ prekės ženklas unikalus tuo, jog šių motociklų spektras apima plačią skalę – nuo klasikos iki kelioninių bei sportinių motociklų.

Į naujai Vilniuje (Manufaktūrų g. 16.) duris atvėrusį „Triumph“ motociklų saloną atidarymo proga susirinko daugybė žymių pramogų pasaulio veidų: dainininkai Vaidas Baumila, Justinas Lapatinskas, Vilija Matačiūnaitė, Andžela Adamovič, Žilvinas Sebeika, choreografė Greta Cholina, muzikantai Marius Leskauskas, Laurynas Šarkinas, „Teleloto“ vedėjas Tadas Rimgaila, aktorius Mindaugas Papinigis. Dauguma jų, kaip ir šventės iniciatorius, – užkietėję motociklų sporto gerbėjai.

„Mane žavi motociklo kontrolė. Ta akimirka, kai tu ir plieninis žirgas tampate viena dalimi, tai yra nerealus jausmas“, – pasakojo „Red Bull“ atletas A. Gibieža.

Visus, taip pat neabejingus motociklams, naujasis „Triumph“ salonas pasitiks ne tik su dideliu motociklų asortimentu, bet ir plačia aksesuarų, detalių, aprangos pasiūla. Salone taip pat įrengtas autorizuotas servisas bei poilsio zona klientams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)