Viskas labai paprasta. Reikia atitikti dvi sąlygas. Įsigyti naują „Harley-Davidson“ motociklą. Tinka bet kuris modelis iš „Street“, „Sportster“ ar „Softail“ (su 1746 kub. cm varikliu) serijos. Ir A kategorijos (be apribojimų) vairuotojo pažymėjimą, kuris išduotas ne anksčiau 2019 metų gegužės. Toks pasiūlymas galios iki metų pabaigos. Todėl tai gali būti labai gera motyvacija tapti motociklininku dar šį sezoną. Naujajam „Harley-Davidson“ savininkui gamintojas pa-dengs A kategorijos vairavimo kursų kainą iki 500 eurų.

„Harley-Davidson“ supranta, kad dėl naujų taisyklių A kategorijos vairavimo pažymėjimą ne-lengva įgyti ir tai gali užtrukti ilgiau nei mėnesį, todėl kampanija tęsis iki 2020 metų pabaigos. Šis terminas galioja vairavimo kursams ir motociklo pirkimui. Pats laikas paversti svajones re-alybe ir leistis kelionei į laisvės paieškas.

Daugiau informacijos galima gauti artimiausioje atstovybėje ir „Harley-Davidson“ tinklalapy-je.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)