„Mane veža“ akcija yra bendrystės gestas – noras dalintis svajone ir kartu patirti įspūdžius. Tai – Motociklininke.lt iniciatyva, kurią Aldona Juozaitytė-Pieva įgyvendina kartu su Lietuvos aklųjų ir silpnaregių Sąjunga (LASS).

2017 ir 2018 m. metais akcijoje dalyvavo po 150 dalyvių, kai kurie ekipažai įveikė ir 500 km, o akcijoje užsimezgusios neregių ir motociklininkų draugystės tęsiasi iki šiol.

„Mane veža“ taip pat teigia – draugystėje nėra negalios. Ši akcija – tai noras važiuoti kartu ir dalintis laisve, greičiu, atsakomybe bei draugyste.

„Ne vienas sakė, kad mes neregiams dovanojame patirtį, įspūdžius. Tačiau nuo pat idėjos pradžios, aš mačiau šią akciją kaip dovaną ir mums, motociklininkams. Neabejojau, kad šis susitikimas visiems atneša teigiamų minčių ir jausmų bei pažintį su įdomiais, drąsiais, stipriais žmonėmis“, – teigia A.Juozaitytė-Pieva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją