Jis buvo sukurtas kartu su „Harley-Davidson“ ir atkartoja tikro ikoniško motociklo iš Milvokio grožį, formas ir dizaino elementus, kuriuos galima rasti ant tikro „Harley-Davidson Fat Boy“. Rinkinį sudaro 1023 dalys, o modelis turi lietus ratus, lašo formos baką, integruotą spidometrą ir dvigubą išmetimo vamzdį.

Surinktas modelis yra 20 cm aukščio, 18 cm pločio ir 33 cm ilgio. Keletas jo mechaninių dalių juda: pasukus gali ratą „Milwaukee-Eight“ variklyje pradeda vaikščioti stūmokliai, o dvigubi išmetimo vamzdžiai atgyja. Taip pat galima pasukti akceleratoriaus rankeną, jungti pavarų svirtį ir stabdžius, bei pastatyti motociklą ant kojelės. Jis nudažytas autentiška tamsiai raudona ir juoda spalvomis bei turi „Harley-Davidson“ logotipus kiekvienoje pusėje. Taip pat motociklas atkartoja 2019 metų „Fat Boy“ modelio „Wicked Red“ išdažymą. Tai bus puikus eksponatas namuose, biure ar bet kur kitur, kur reikia įkvėpimo važiavimui motociklu.

„Sukurti „Harley-Davidson“ motociklą iš kaladėlių — neįtikėtinai smagu. Modelis tiksliai atkartoja ikonišką dizainą, pažangią inžineriją ir dėmesį kiekvienai detalei. Tai bus tikrai įdomus rinkinys ir unikali kolekcinė vertybė kiekvienam „Harley-Davidson“ entuziastui bei įvairaus amžiaus LEGO fanatikams“, — sakė „LEGO Group“ dizaino vadovas Mike’as Psiakis

Kaip pasakoja „Harley-Davidson“ vyriausioji rinkodaros vadovė Heather Malenshek, šis projektas buvo itin įdomus.

„LEGO Group“ kaip ir mes yra kūrybiškumo vedliai, todėl dirbti kartu buvo vienas malonumas. Mes norime, kad žmonės ne tik gerėtųsi galutiniu rezultatu, bet ir mėgautųsi konstravimo procesu“, — pabrėžia ji.

„Harley-Davidson“ stiliaus ir dizaino viceprezidentas Bradas Richardsas teigia, kad „Harley-Davidson“ autentiškumas kyla iš stropaus darbo ties kiekviena detale.

„Apžiūrėjome kiekvieną motociklo varžtelį, paviršių ir net mažiausias detales. Dirbdami ties šiuo projektu kartu su LEGO komanda, galėjome tą patį stropumą pritaikyti bendram produktui. Taip pat labai smagu dirbti su prekės ženklu kuris jau nuo mažų dienų įkvėpė ir įskiepijo kūrybiškumą labai daug „Harley-Davidson“ darbuotojų, įskaitant ir mane patį“, – pripažįsta jis.

Švęsdami šio produkto premjerą, „LEGO Master Builders“ komanda sukūrė realaus motociklo dydžio modelį. Jis turi 6000 specialių LEGO detalių, blizgius aksesuarus, Wi-Fi valdymo modulį su animacija, skleidžia garsą ir turi veikiančias šviesas visai kaip tikrame „Harley-Davidson Fat Boy“ modelyje. Šį išskirtinį kūrinį sudaro 69 569 dalys ir jam surinkti prireikė 865 valandų. Eksponatą bus galima pamatyti specialiose LEGO parduotuvėse ir „Harley-Davidson“ renginiuose.

„LEGO Creator Expert“ serijos „Harley-Davidson Fat Boy“ modelį LEGO VIP nariai galės įsigyti LEGO parduotuvėse arba internetu nuo liepos 17 dienos. Tuo tarpu visi kiti modelį galės įsigyti nuo rugpjūčio 1 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)