Ralio metu surinkta parama bus įteikta į motociklo avariją patekusiai merginai, kuri buvo motociklo keleivio vietoje.

Praėjusių metų birželio pabaigoje važiuodama su savo vaikinu, 24 metų klaipėdietė pateko į eismo įvykį. Motociklas „Honda CRB“, važiavęs pagrindiniu keliu, kaktomuša susidūrė su automobiliu, kuris išsuko iš šalutinio kelio. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Eismo įvykio metu motociklo vairuotojas žuvo. Klaipėdietė patyrė daugybinius rankų ir kojų kaulų lūžius, vidaus organų traumas, pažeistas stuburas bei kaklas.

Per šiuos nepilnus metus merginai teko patirti ne vieną operaciją, tirtis Lietuvoje ir užsienyje, iki šiol nėra žinoma, ar dėl kilusių komplikacijų ji galės kada nors visavertiškai judėti. Tam būtinos brangios reabilitacijos procedūros.

Asociacijos „Lietuvos Motociklistų Klubas“ prezidentas Virginijus Aučyna kviečia visus motobrolius ir motoseseris prisijungti prie jau 7-tus metus vykstančio „MotoBrolio Paramos Ralio“, paremti nukentėjusią klaipėdietę ir atkreipti visų eismo dalyvių dėmesį į savo ir keleivių saugumą kelyje.

„MotoBrolio Paramos Ralis 2019“ vyks gegužės 11-12 dienomis. Kolonos susitikimo ir ralio starto vieta – Avižienių EMSI degalinė, Ukmergės g. 473, Vilnius. Ralio dalyviai kviečiami rinktis nuo 9.30 val. Startas – 10 val.

Dėl įvairių priežaščių negalintys važiuoti renginio kolonoje, tačiau norintys prisidėti prie paramos, kviečiami atvykti į sustojimo taškus ir įmesti ralio mokestį į simbolinį paramos kanistrą, taip paremiant šių metų heroję. Kanistras nukentėjusiai merginai bus įteiktas Pilies g. 4, Klaipėdos kruizinių laivų terminale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)