Su japoniškų automobilių gerbėjus vienijančia JDM LT komanda „Canal +“ laidos „Direct Auto“ kūrėjai susisiekė papasakojo, kad rengiasi į kelionę po Baltijos šalis. Vidutiniškai 400 tūkst. žiūrovų turinčios laidos autoriai išdavė, kad rengia reportažą apie išskirtinius japoniškus automobilius, jų mėgėjų bendruomenę ir labai norėtų susitikti su benzingalviais Lietuvoje.

Surinkti benzingalvius nebuvo sudėtinga: išgirdę, kokiu tikslu organizuojamas susitikimas, prisijungė pačių įvairiausių automobilių vairuotojai, nepatingėję net į susitikimą važiuoti daugiau nei 100 km.

Išvydę tiek daug benzingalvių su išskirtiniais, modifikuotais ir unikaliais automobiliais, „Canal +“ atstovai išties nustebo. Jų filmuotame reportaže Prancūzijos žiūrovai išgirs pasakojimą apie JDM LT bendruomenę, apie tai, kaip puoselėjami automobiliai, taip pat ir tai, ar sudėtinga Baltijos šalių gyventojams gauti japoniškų automobilių bei jais tinkamai pasirūpinti.

Ne vienintelis renginys

JDM LT komandai toks improvizuotas susitikimas – ne vienintelis organizuojamas renginys.

Komanda organizuoja japoniškų automobilių gerbėjams skirtą susitikimų seriją „JapMeet“, o šiemet paskutinį liepos savaitgalį grįžta ir su laukiamiausiu automobilių kultūros festivaliu „Chill’n’Grill“.

Liepos 28-30 dienomis Dauguose, Alytaus rajone, vyksiančiame festivalyje tikimasi kone poros šimtų išskirtinių, modifikuotų automobilių, taip pat ir akį traukiančių modelių, kurių savininkai atstovauja skirtingiems automobilių mėgėjų klubams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją