Šį kartą į „Toyota Gazoo Racing Baltics“ piloto rankas pateko „Lexus RX 500h F Sport“ visureigis, kuris pavadinimu ir išvaizda, lenktynininkui priminė dukros mėgstamą dinozaurą Reksą. Tiesa, po miela ir žaisminga „Lexus“ modelio pravarde slepiasi visureigis, kuris taip sužavėjo B. Vanagą, jog šis negalėjo jo apžvalga nepasidalinti su savo „YouTube“ kanalo sekėjais.

Pirmą kartą atsisėdęs už naujojo modelio vairo, B. Vanagas teigia, itin nustebęs. Lenktynininkas yra ne tik „Toyota“, bet ir „Lexus“ ambasadorius Baltijos šalyse, todėl vietoje nepatogaus skrydžio iš Talino į Vilnių, B. Vanagas pasiskolino minėtąjį modelį iš Estijoje įsikūrusios atstovybės. „Lexus RX“ žinau kaip patogius, malonius, neprovokuojančius automobilius, o atsisėdęs prie šio modelio vairo ir pajutau, kad kažkas ne taip. Sustojęs degalinėje susiradau automobilio techninį aprašymą ir viskas tapo aišku“, – pasakoja B. Vanagas.

Anot jo, „Lexus“ inžinieriams pavyko automobilio dizainą pasukti kitu kampu ir suderinti iš pirmo žvilgsnio sunkiai suderinamus žodžius: raumenis, agresyvumą bei eleganciją. O raumenų šis automobilis tikrai turi – 371 arklio galių, 2,4 l keturių cilindrų turbininis variklis leis jums iki 100 km/h įsibėgėti vos per 6,2 sekundes. Turint omenyje automobilio dydį ir svorį – tokie duomenys leidžia vairuotojui pasijausti lenktynininku.

Žinoma, tai nėra vieninteliai galingojo „Rekso“ išskirtinumai.

Daugiau apie naująjį „Lexus RX 500h F Sport“ vaizdo įraše:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją