Prieš pandemiją šventėje dalyvavo apie 140 skirtingais laikmečiais pagamintų „Mercedes" automobilių. Gausūs žiūrovai galėjo išvysti itin įvairių modelių – nuo naujausių, pristatytų „Mercedes-Benz" atstovų „Silberauto", iki unikalaus 1935 m. pagaminto „Mercedes-Benz 290". Šio puikiai išlaikyto automobilio vertę didina visiškai autentiškas salonas ir originalus variklis. Viskas, kas jame buvo keista, tik prieš 20 metų perdažytas kėbulas, naujai pasiūtas stogas ir naujos padangos.

Tradiciniuose rinkimuose daugiausia žiūrovų balsų pelnė raudonas klasikinis 190 SL kabrioletas. Tai vienintelis Lietuvoje registruotas 1958 m. MB 190 SL modelis. Šie automobiliai, nuo 1954 m. iki 1963 m. buvo gaminami legendinio „Gullwing" pagrindu, tik kaip įperkamesnė platesniam pirkėjų ratui versija. Tuo metu naujas MB 190 SL kabrioletas kainavo apie 15 tūkst. Vokietijos markių. Dabar MB 190 SL kabrioleto kaina prasideda nuo 100 tūkst. eurų ir priklausomai nuo būklės bei automobilio biografijos gali viršyti net 175 tūkst eurų.

Šį šeštadienį, gegužės 28 d., „Mercedes" žvaigždės rengėjai į Vilnių sukvietė ypač retų, galingų ir prabangių „Mercedes-Benz" automobilių. Kai kurie iš jų šalyje dar neregėti, tad turėtų tapti malonia staigmena net tik žiūrovams, bet ir renginio dalyviams.

Pasak, „MB mėgėjų klubo" atstovų, populiarus ir vilniečių bei sostinės svečių pamėgtas renginys gegužės 28 d. vyks naujoje erdvėje - Vilniuje, Gerulaičio g. 1 aikštelėje šalia „Avia Solutions group" arenos. Į nemokamą šventę visus „Mercedes-Benz" vairuotojus ir savininkus organizatoriai kviečia atvykti nuo 9 val. ryto. „Mercedes" žvaigždės sezono atidarymo šventė prasidės 11 val.

Nemokamas „Mercedes-Benz" festivalis Vilniuje vyks paskutinį gegužės šeštadienį Gerulaičio g. 1 aikštelėje šalia „Avia Solutions group" arenos.

Nuo 11 val. kviečiame visus pasigrožėti, kaip virš Vilniaus nušvinta „Mercedes" žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją