Istoriją apie Pauliaus E28, liaudyje dar geriau žinomą kaip „Ryklį“, nufilmavo „YouTube“ kanalo „Meet the Classic“ kūrėjai.

Jie pasakoja, kad šis automobilis buvo tuometės Vakarų Vokietijos pažiba. Antrosios kartos E28 – jau septintas, kurį benzingalvis turėjo per visą savo neilgą gyvenimą.

Domėtis technika Paulius pradėjo dar paauglystėje ir tai puikiai atsispindi šiame puikiai išlaikytame BMW automobilyje. Šis „Ryklys“, arba dar kitaip Pauliaus vadinama – „raketa“, išsiskiria savo vokiška tvarka, kuriai Paulius skiria itin didelį dėmesį.

Puikiai išlaikytas kėbulas, kruopščiai surinkta „Pfebos“ ženklo apdaila, „Zender Star“ ratlankiai – tai tik kelios detalės, kurios puošia šį BMW.

Po šio „Rykliuko“ kapotu slepiasi 6 cilindrų, 95 kW galios, 2 litrų darbinio tūrio benzininis variklis, kuris, remiantis gamykliniais duomenimis, gali išvystyti iki 190 km/val. greitį.

Pauliaus teigimu, klasikiniai automobiliai yra ne tik hobis, bet tai ir praeitis, kuri žavi net ir šiomis dienomis.

Jei turite retą, niekur nematytą, išskirtinį automobilį ir norite jo istoriją papasakoti visiems, projektas „Meet the Classic“ kviečia susisiekti „Facebook“ arba „Instagram“ paskyrose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)