Vasario 10-ąją laivas išplaukė iš Vokietijos ir vasario 23-iąją jau turėjo pasiekti JAV krantus. Deja, vasario 16-ą iš laivo pasigirdo pagalbos signalas: įgula pranešė, kad krovinių skyriuje kilo gaisras. Į pagalbą jai atskubėjo Portugalijos karinio laivyno nariai, įgula išgelbėta, visgi, panašu, sutramdyti liepsnų laive gali ir nepavykti.

Graikijos „Naftika Chronika“ paskelbė nuotrauką, kurioje matyti užsidegęs krovininis laivas tolumoje. Panašu, kad liepsnos jame gerokai įsisiautusios.

Skelbiama, kad „Felicity Ace“, 2005-aisiais pagamintas krovininis laivas, gabeno apie 2500 automobilių: ne tokį ir mažą skaičių, ypač laikais, kai kalbama apie gamybos sutrikimus dėl elektronikos dalių trūkumo.

„Volkswagen“ grupė „Road and Track“ patvirtino, kad kažkur 1100 automobilių iš visų, plukdomų užsidegusiame laive, priklauso jos atstovaujamiems ženklams.

„Bentley“ atstovai patvirtino, kad laive buvo 189 jų automobiliai. Bendra visų jų vertė - apie 30 mln. eurų. Kiek verti kiti laive esantys automobiliai, pavyzdžiui, klientams į JAV keliavę išskirtiniai „Porsche“, neatskleidžiama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)