Nors visi puikiai žino „Tesla“ kokybės trūkumus, daugelis jų nedaro įtakos elektromobilių funkcionalumui. Nyderlanduose pirktas 2013-ųjų gamybos „Model S“ yra puikus įrodymas, kad ankstyvieji „Tesla“ elektromobiliai nesubyra net ir nuvažiavus nemenką atstumą, praneša insideevs.com.

Remiantis „Autoweek“ duomenimis, šio „Model S 85 Performance“ techninė būklė yra gana nebloga. Tiesa, videoklipe ekspertas Joepas atskleidžia, kad buvo pakeistas elektromobilio variklis ir baterijų paketas, bet keitimo laiko nenurodo.

„Model S 85 Performance“ išvengė ir pakabos problemų, kamavusių pirmuosius „Model S“ elektromobilius. Taip pat žinoma, jog dabar pradeda šlubuoti senų „Model S“ elektronika – kai kuriuos modulius ir elektros grandinių plokštes tenka remontuoti arba keisti, o jos kainuoja nepigiai, bet šis „Tesla“ gaminys tokių bėdų neturi.

Visgi Joepas užsimena, kad planuojama pakeisti keletą pakabos komponentų. Be to, vaizdo klipe elektromobilio spalva atrodo blankiai (galbūt dėl įrašo kokybės). Kita vertus, nereikėtų stebėtis prasta senų „Tesla“ modelių spalva, ypač raudona, kaip šio elektromobilio, nes raudoni dažai yra itin linkę išblukti, o kur dar „Tesla“ pomėgis taupyti kokybės sąskaita.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (146)