Profesionalūs lenktynininkai Benediktas Čirba ir Paulius Reisas vos per savaitę pardavė penkis automobilius ir užsidirbo 900 Eur.

Paskutiniu komandos pirkiniu tapo keturiais ratais varomas „BMW E46“ už kurį sumokėjo 1 000 Eur.

Merginų komanda – Ilona Radavičiūtė ir Kamtauta Braškė – buvo mažiau apsukrios: per savaitę nupirko du „Opel“ markės automobilius, uždirbo 170 Eur ir varžybas tęs su 2003 metų „Opel Meriva“.

Muzikos grupė „8 Kambarys“ projekto pradžioje svajojo apie juodą automobilį su gera garso aparatūra – turėdami 7 dienas ir 500 Eur jie nupirko 2 automobilius ir uždirbo 400 Eur.

Pirmasis nupirktas komandos automobilis buvo „Mersedes Benz C220“ už 350 Eur, kurį pardavę įsigijo prižiūrėtą ir vos 115 000 km nuvažiavusį „Peugeot 406“ už 850 Eur.

Šeimos komanda „Antanas kvadratu“ perpardavėjų vaidmenyje jautėsi puikiai – per savaitę parduoti 5 automobiliai ir gautas 390 Eur pelnas. Automobilis, su kuriuo jie tęs varžybas, – „Honda HR-V“.

Kita užduotis dalyviams – išsiaiškinti, kuris iš dviejų komandos narių varžybose taps vairuotoju, o kuris sės į šturmano vietą. Varžybų organizatoriai „UBR Team“ nusprendė, kad tai geriausia išsiaiškinti vairavimo egzamino metu. Kokius vairavimo įgūdžius aikštelėje pademonstravo dalyviai, pamatysite „Kieno didesni?“ 6 serijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją