kelioms dienoms tapo automobilių perpardavėjais. Pirmoji komandų užduotis iš pažiūros atrodė nesudėtinga – per savaitę, kišenėje turint 500 Eur, nupirkti kuo daugiau automobilių, juos parduoti ir padidinti pradinio automobilio vertę.

„Buvome nusprendę automobilių ieškoti ne per skelbimus, o pasinaudoti savo turimais socialiniais tinklais. Sekėjų užklausėme, kas turi pigiai parduoti automobilį, tačiau sulaukėme tik brangesnių pasiūlymų už vieną ar porą tūkstančių eurų, o, kaip žinia, mūsų maksimalus biudžetas buvo – 500 Eur.

Automobilį visgi nupirkome, tačiau juokingiausia, kad ne iš savo sekėjų rato, o iš Kamtautos Braškės sekėjos – ji pamatė, kad ieškome automobilio ir esame pasiruošę sumokėti daugiau nei Kamtauta Braškė“, – pasakojo grupės „8 Kambarys“ narys Karolis Talutis.

Žiūrėkite kaip sekėsi dalyviams ieškoti pigių automobilių auto „Kieno didesni?“ antrojoje serijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)