Remontą, priversdavusį ne vieną stoviniuoti ir gaišti laiką spūstyje, gudragalviai apvažiuodavo per prekybos centrą „Banginis“. Tačiau šio apvažiavimo nebeliko – jau ketvirtadienį kai kurie vairuotojai ėmė skųstis, kad nusukę įprastu keliu į apvažiavimą prieš nosį išvydo eismą draudžiančius ženklus. Teko apsisukti ir grįžti į spūstį.

„Kaip tik šiandien „pasimoviau“. Važiuoju link žiedo, matau, spūstis jau iš tolo. Galvoju, „varau“ pro „Banginį“. Važiuoju, o ten visur „plytos“ sustatytos. Teko apylanką papildomai dar padaryti ir stoti į eilę prie didesnio kamščio“, – pasakojo viena klaipėdietė.

Kad tokių, bandžiusių apvažiuoti spūstį ir sutrumpinti kelią, bet apsigavusių, nebūtų dar daugiau, geranoriški klaipėdiečiai nusprendė vairuotojus perspėti ir pakabino savadarbį ženklą.

„Pro „Banginį“ kelio nėra!“ – toks užrašas, užrašytas ant didžiulio kartono ir užkabintas ant kelio ženklo, pasitinka ne vieną, važiuojantį link remontuojamos žiedinės sankryžos.

Tokią idėją teigiamai įvertino ne vienas vairuotojas. Pasak jų, mintis gera, o savivaldybės biudžetas – sutaupytas.

„Bent kažkas taip parašė. Nes kai važiuoji, nėra jokių ženklų, tai tiesiog pikta, kai aklavietėje atsiduri“, – kalbėjo rytinę spūstį iškentusi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)