Liepos 2-ąją, penktadienį, dalyvių lauks naktinis važiavimas su staigmena, kuri kol kas paslėpta po didžiausiu šydu. Ir ne be reikalo, nes tai bus visiškai naujas ir dar nematytas dalykas „RatRace.lt“ renginiuose.

Po naktinių pasibastymų, šeštadienio rytą, dalyviams teks pasiraitoti rankoves, nes išauš didžiulių ištvermės resursų reikalaujanti maratono diena. Atlaikyti turės ne tik automobiliai, bet ir festivalio dalyviai.

Išgyvenusius pirmas dvi dienas, sekmadienį, liepos 4-ąją, pasitiks paskutinis išbandymas Kalvarijų autokroso trasoje. Jos „Cross-Country“ atkarpoje dalyviai galės spausti iš savęs ir automobilių viską, kas liko.

Beje, organizatoriai skelbia, kad rezultatus čia bus galima palyginti ir su kitų drąsuolių, mat šioje trasoje bus matuojami visų dalyvių jos įveikimo laikai.

Kaip skelbia organizatoriai, festivalis įsikurs Marijampolės kempinge, kuriame be automobilinių pramogų lauks ir kitos: maudynės pirtyse ir kubiluose, šokiai, o rytais – pusryčiai.

Festivalio organizatoriai dalyvauti varžybose kviečia išsitraukus seną, bet dar važiuojantį, automobilį.

„RatRace“ – jau trečius metus vykstančios pramoginio važiavimo varžybos, spėjusios išaugti į festivalį. Renginio idėja – senais ir pigiais automobiliais įveikti sudėtingas ir ilgas trasas, nusidriekusias Lietuvos keliais ir keleliais, laukais ir miškais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)