Toks susitikimas, kai ant „Ozo“ stogo, nuo kurio visas Vilnius – lyg ant delno, smalsuoliai gali ne tik pasižvalgyti į išpuoselėtus ir išblizgintus ypatingus automobilių modelius, bet ir dalyvauti „Greitų ir įsiutusių“ filmo premjeroje „Multikino“ kino teatre, ne pirmasis JDM LT komandai.

„Kai sulaukėme žinutės iš „Multikino“ atstovų, pasižiūrėjome į kalendorių – paskutinį kartą tokį entuziastų susitikimą organizavome prieš ketverius metus. Praėjo išties nemažai laiko, kol sulaukėme filmo, su kuriuo, matyt, visi užaugome, naujos dalies. Pamenu, pati žiūrėdavau ir svajodavau, kad kada nors galėsiu pasijusti lyg šiame filme – esu tikra, ne aš viena tokia“, – apie būsimą renginį pasakojo JDM LT komandos narė Dina Sergijenko.

Pasak jos, jei prieš ketverius metus smalsuoliai ir prekybos centro lankytojai parodoje galėjo išvysti įvairių markių ir šalių automobilius, šįkart drauge su devintosios „Greitų ir įsiutusių“ dalies premjera Lietuvoje nuspręsta pradėti „JapMeet“ sezoną – japoniškų automobilių gerbėjų susitikimų seriją.

„Vis dar matome, kad japoniški automobiliai tarp entuziastų nėra itin dažni, o juk turime didelę bendruomenę tų, kurie, modifikuodami ir tobulindami savo turimus modelius, netgi nepatingi ieškoti informacijos japonų kalba, išlaidauja siųsdamiesi reikalingus aksesuarus iš Tekančios saulės šalies ir t.t. Tad norime visą tai parodyti ir birželio 22 dienos renginyje“, – aiškino D. Sergijenko.

Raimundas Bilinskas, „Multikino“ rinkodaros vadovas, taip pat neslėpė, kad laukia artėjančio renginio.

„Jau ne vienerius metus šio filmo dalis pristatome su didele benzingalvių bendruomene ir džiugu, kad nei COVID-19, nei karantinas nesutrukdė to padaryti ir pasirodant devintajam, tikrai visiems įspūdį paliksiančiam, filmui. Be to, labai smagu, kad turime unikalią erdvę – „Ozo“ stogą – panašiems renginiams. Išties pasiilgome tokių susibūrimų“, – akcentavo jis.

Atrinko tris dešimtis

Tai, kad vos paskelbę atranką į laukiantį „JapMeet“, JDM LT sulaukė gausybės paraiškų, liudija, kaip stipriai automobilių entuziastai yra išsiilgę šiai kultūrai skirtų renginių.

„Aš sakyčiau, kad visi, įskaitant ir mus pačius, tų renginių pasiilgome. Todėl labai smagu, kad pagaliau galime pradėti „JapMeet“ seriją, nes dėl koronaviruso pandemijos to padaryti anksčiau negalėjome“, – sakė Mantas Pūtys, JDM LT komandos narys.

Tiesa, jis įžvelgė ir šiokių tokių pandemijos bei karantino ribojimų privalumų: nemažai automobilių entuziastų laiką leido garažuose ir rimčiau padirbėjo prie savo projektų.

„Tad „JapMeet“ tikrai sulauksime išskirtinių projektų ir gatvėse labai retai matomų modelių“, – žadėjo jis.

Pirmajam japoniškų automobilių entuziastų susitikimui JDM LT komanda atrinko 30 išskirtinių modelių, atspindinčių Japonijos automobilių kultūrą. Smalsuoliai galės pamatyti ne vieną prabangų VIP stiliaus modelį, gatvėms lenktynėms skirtų automobilių, „stance“ stiliaus modelių, kurių savininkams širdį suspaudžia dėl kiekvieno gatvės nelygumo, ir dar daugybę kitų.

JDM LT komanda į pirmąjį šio sezono japoniškų automobilių gerbėjų susitikimą ant „Ozo“ stogo kviečia birželio 22-osios, antradienio, vakarą nuo 19 valandos. Didžiulę automobilininkų bendruomenę išauginusio kino filmo „Greiti ir įsiutę 9“ premjera laukia 20 val. „Multikino“ kino teatre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)