Tačiau pagalbos ranką ištiesė situaciją pamatęs netoliese buvusio sunkvežimio vairuotojas.

Krovininis automobilis turėjo taip vadinamą „liftą“, skirtą lengvesniam prekių pakėlimui į sunkvežimio priekabą. Būtent šį „liftą“ vairuotojas ir panaudojo gelbėdamas garbaus amžiaus moterį.

Privažiavęs prie šaligatvio su nuleistu padėklu, vairuotojas padėjo moteriai ant jo užlipti. Ši, pasinaudojusi pagalba, galėjo sausai nueiti iki savo automobilio, atsirakinti jį ir įsėsti į vidų.

Vaizdo įraše užfiksuota, kad pagalbos ranką senjorei ištiesė bendrovės „Bidfood Lietuva“ darbuotojas.

Ramūnas Makutėnas, įmonės generalinis direktorius, pasakojo, kad vaizdo įrašą gavo iš pro šalį ėjusių ir situaciją nufilmavusių praeivių.

„Jau spėjome pamotyvuoti ir tą vairuotoją, kuris taip gražiai pasielgė. Tikrai puoselėjame tokias vertybes ir skatiname savo darbuotojus nepamiršti aplinkinių“, – džiaugėsi jis.

Paaiškėjo, kad pro šalį ėjo ir situaciją įamžino žinomas Lietuvos prodiuseris Linas Strockis, geriau žinomas sceniniu vardu „Few Nolder“ ir vadovaujantis leidybos ženklui „OpenPlay“. Vaizdo įrašu prieš kelias dienas jis pasidalino ir savo paskyroje „Instagram“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)