L. Busby ir C. Giachetti dirba studijoje Londono centre. Jos neslepia, kad kūrybai ir drąsioms mintims jas įkvepia aplinka. Juk čia pat, Londone, ranka pasiekiamos ir modernaus meno galerijos, ir įspūdinga architektūra, žavinti pasaulį. Tad neatsitiktinai būtent čia gimė pirmos ir antros kartos „Nissan Juke“ – išraiškingas ir revoliucingas modelis, mažų miesto visureigių segmento pradininkas. Dizainerės buvo atsakingos už antros kartos „Juke“ dizaino ir spalvų naujoves.

Tai – didelė atsakomybė, mat 2010 m. pasirodžius pirmajai „Juke“ kartai, šis automobilis į pirkėjų sąmonę įsirėžė kaip išskirtinis, nepanašus į jokį kitą, maištautojas.

Toks originalumas mažų visureigių segmente labai pasiteisino, todėl kuriant antros kartos „Juke“ reikėjo išlaikyti ir pamatines vertybes, ir nustebinti naujais dalykais. Tad „Nissan Juke“ tam tikra prasme visai kaip Londono architektūra, kurioje dera ir modernios formos, ir šimtmečių tradicijos.

„Vairuotojų lūkesčiai per daugelį metų išaugo, jie nori ir tobulo dizaino, bet kartu ir išskirtinumo, naujų atspalvių, – sako L. Busby – O spalva – tai stebuklas. Ji suteikia gyvybės bet kuriam daiktui ar produktui.“

L. Busby dirba „Nissan“ jau 25-erius metus. Tai – didelė patirtis.

„Kiekviena mūsų gyvenimo diena Londone kupina spalvų, tai labai ryškus miestas. Įkvėpimo semiamės iš pačių netikėčiausių detalių. „Juke“ yra savito charakterio automobilis, jo savitumą turi pabrėžti ir spalva“, – sako moteris.

L. Busby ir jos kolegė C. Giachetti, penkerius metus Paryžiuje studijavusi Mados dizainą – darbšti, susistygavusi komanda. Jos viena kitą papildo.

„Automobilio salonui parinkome ypatingas medžiagas: „Alcantara“ odos elementai, sėdynių raštas, ryškios apdailos siūlės. Eksterjere kūrėme naujus atspalvius, kad automobilis išsiskirtų iš kitų. Taip atsirado „Fuji Sunset Red“ spalva. Mums „Juke“ yra „Nissan“ šeimos maištininkas, todėl jis turi būti pastebimas“, – sako C. Giachetti.

„Spalva yra puiki galimybė sustiprinti produkto DNR. Ypač svarbus pirmasis įspūdis“, – antrina L. Busby.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)