„Užsiregistruoji egzaminui prieš du mėnesius, iki jo lieka trys dienos ir jis atšaukiamas. Suprantu, kodėl, bet nesuprantu, kodėl vėl turiu stoti į bendrą eilę“, – stebėjosi mergina.

Anot jos, tokia tvarka visiškai nesąžininga, mat tie, kurie užsiregistravo ką tik, praktikos egzaminą gali laikyti kur kas anksčiau nei tie, kurie laukė savo eilės ir kuriems koronaviruso pandemija sumaišė visas kortas.

Informavo kuo greičiau

Kaip „Delfi“ komentavo „Regitros“ komunikacijos skyriaus specialistė Emilija Bardauskienė, kai buvo gauta galutinė informacija apie karantino sugriežtinimą ir visus pakeitimus, buvo atlikti reikiami pakeitimai įmonės viduje ir apie pokyčius informuoti klientai.

„Klientus informavome tiek viešojoje erdvėje, tiek išsiųsdami asmenines SMS žinutes tiems, kurie buvo užsiregistravę į praktikos egzaminus“, – kalbėjo pašnekovė.

Vairavimo praktikos egzaminų vykdymas sustabdytas nuo gruodžio 16 d., trečiadienio, iki sausio 31 d.

„Suplanuoti egzaminai kol kas atšaukti iki sausio 3 d. imtinai, o toliau atšaukimo procesas vyks palaipsniui atsižvelgiant į esamą situaciją šalyje. Tuo metu teorijos egzaminai vyksta toliau, laikantis visų saugumo ir srautų valdymo reikalavimų“, – aiškino specialistė.

Pratęsė teorijos egzamino galiojimą

E. Bardauskienė atkreipė dėmesį, kad šiuo metu yra pratęstas teorijos egzamino rezultato galiojimo terminas.

„Būsimiems vairuotojams, kuriems teigiamas teorijos egzamino rezultatas baigė arba baigs galioti ekstremalios situacijos metu, galiojimo terminas pratęsiamas visos ekstremalios situacijos paskelbimo laikotarpiu ir dar 6 mėnesiams po jo pabaigos. Taigi, nepaisant to, kad šiuo metu yra laikinai sustabdytas praktikos egzaminų vykdymas, visiems būsimiems vairuotojams yra sudaryta galimybė suspėti vėliau išlaikyti egzaminą“, – akcentavo žinovė.

Anot jos, suprantama, kad pakeitimai galėjo sukelti nepatogumų, tačiau, tikino E. Bardauskienė, šalyje susiklosčiusi neeilinė situacija reikalavo greitų sprendimų tiek visos Lietuvos mastu, tiek įmonės viduje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)