„Tad kviečiame atvykti ir parodyti savo išskirtinius keturračius žirgus bei tris dienas gyventi ir linksmintis su bendraminčiais. Tiesiog užpildykite formą. Be to meno kūriniai ant keturių ratų varžysis dešimtyje skirtingų nominacijų, tarp kurių gražiausio amerikietiško, japoniško ir vokiško automobilio rinkimai, įspūdingiausias 4x4 visureigis ar greičiausia “Air Drop” važiuoklė. Taip pat dėmesys bus skiriamas gražiausių ratų ir išmetimo sistemos turėtojams. O nugalėtojus prizais apdovanos organizatoriai“, – sako renginio organizatoriai.

Dienos metu parodos dalyviai ir svečiai turės galimybę didžiuliuose LED ekranuose stebėti tiesiogines transliacijas iš uždarų purvo trasų, pro kurias važiuos „Baltyre RatRace.lt“ dalyviai. Taip pat lauks įvairiausios pramogos, paplūdimys, gaivus Šventosios upės vanduo, Dainuvos slėnio nuotykių parkas.

Vakare taip pat nebus liūdna. Vyks vakarinė koncertinė programa, kurioje gyvais pasirodymais festivalio dalyvius džiugins „2Kvėpavimas“, „Mad Money“, „SADBOI“, „OMERTA“ atlikėjų pasirodymai, šokdins DJ programa, o juoko dozę garantuos humoristinis „Com.Unija“ pasirodymas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją