Komandos idėja ganėtinai paprasta – į savo svajonę, tai yra, BMW M5, jie investavo 500 eurų. Tiek jie skyrė pirmų perparduodamų automobilių įsigijimui.

Važinėdami po visą Lietuvą ir tikrindami jiems siūlomus automobilius, vaikinai išsinagrinėja, ar verta pirkti tai, kas siūloma, įvertina potencialias remonto išlaidas. Jeigu sandoris vertas dėmesio – automobiliai perkami.

Tačiau tuo viskas nesibaigia. „UBR team“ komandos nariai pirkinius kruopščiai išvalo, nuplauna, pataiso smulkius trūkumus. Kai kuriais atvejais tenka imtis ir rimtesnio remonto, tačiau šito stengiamasi išvengti.

Visus savo nuotykius komanda nusprendė įamžinti ir „YouTube“ kanale filmuoja beveik visus automobilius, kuriuos pasiseka apžiūrėti, įsigyti ir parduoti. Galiausiai – vedama ir statistika, kiek pinigų buvo išleista, kiek surinkta, kad stebintys „UBR team“ nuotykius galėtų įsivaizduoti, kiek dar liko iki vadinamosios „svajonės“.

Nors konkrečiai kurio M5 modelio „UBR team“ norėtų, užsimenama, kad tai galėtų būti BMW E60 M5. 2005 m. rinkai pristatytas modelis buvo gaminamas iki 2010 m. Po jo kapotu – V10 formos 5 litrų variklis, generuojantis 373 kW galią.

Skaičiuojama, kad toks automobilis šiandien Lietuvoje gali kainuoti kiek daugiau nei 13 tūkst. eurų. Kol kas, skelbia komanda, jie turi surinkę apie 3 tūkst. eurų ir tikina laukiantys pasiūlymų įsigyti naujų automobilių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)