Norint nufilmuoti šią sceną, kurioje dalyvavo daugiau nei 200 automobilių ir vairuotojų, teko kaip reikiant paplušėti, rašoma roadandtrack.com.

Vyresnysis prodiuseris Craigas Liebermanas, kuris buvo atsakingas už scenos paruošiamuosius darbus, neseniai „YouTube“ paskelbė vaizdo įrašą, kuriame pasakoja, kaip viskas buvo atlikta. Kadangi filmo biudžeto neužteko įsigyti 200 automobilių, „Greiti ir įsiutę 2“ kūrėjai nusprendė tiesiog pasamdyti reikiamą skaičių eilinių vairuotojų ir leisti jiems važinėti filmavimo aikštelėje savo automobiliais.

Pasižiūrėkite, kaip atrodo garsioji „pabėgimo“ scena.

Lenktynių trasoje „Homestead Speedway“ buvo surengta savotiška atranka, į kurią susirinko 500 žmonių su savo unikaliomis transporto priemonėmis. Filmo režisierius galiausiai išsirinko 192 automobilius.

Garsiajai scenai taip pat reikėjo maždaug dviejų tuzinų policijos automobilių.

Laimei, Majamio policijos departamentas kaip tik ketino parduoti nemažai pasenusių automobilių iš savo parko. Prodiuseriai už vienetą sumokėjo 9 tūkst. JAV dolerių (iš viso 216 tūkst. JAV dolerių).

Pasižiūrėkite į dar nematytus „pabėgimo“ scenos kadrus:

Nors scena trunka vos kelias minutes, nemažai įvykių turėjo nutikti idealiai, kad galutinis rezultatas būtų nepriekaištingas. Pikapus, praskynusius kelią kitiems sandėlyje laukusiems automobiliams, parūpino „Dodge“, o ant policijos automobilio kapoto ir stogo užvažiavęs pikapas iš tikrųjų buvo pakeltas naudojant lynus ir skriemulius. Būrio priešakyje važiavusios transporto priemonės daugiausia buvo ankstesnėje filmo dalyje naudotos mašinos, kurias vairavo kaskadininkai.

Filmuojant šią sceną nedalyvavo nei Paulas Walkeris, nei Tyrese’as Gibsonas. Jeigu pamenate, šių aktorių vaidinami personažai persėdo į kitus automobilius (tiesa, filme ši informacija atskleidžiama gerokai vėliau).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)