2020 m. kalendoriuje galima išvysti tradicinius dvylika mėnesių apjungusius įvairaus laikmečio istorinius automobilius. Nuotraukose senovinę techniką pagyvina ir plastiškai papildo automobilių savininkų ar modelių kompozicijos.

Į kalendorių pateko gausybė pačių įdomiausių modelių. Čia yra egzotiškas „Ford T“, amerikietiški „Cadillac“, sportiškas „Mustang“, lietuviams neblogai žinomas „Saab“, ir daugelis kitų.

Klubo „Klasika“ kalendorius – jau net aštuntas kasmetinis leidinys, kuris nepaliauja stebinęs ne tik istorinių automobilių įvairove, bet ir nuotraukų kokybe bei autorių gausa.

Šiame kalendoriuje publikuojamų fotografų Silvijos Pranauskės, Dainiaus Nagelės, Ilonos Daubaraitės, Astos Pakalnytės-Ancikės, Viktorijos Valentinavičiūtės, šiemet prisijungė Zenonas Meškauskas, Reda Grubinskaitė ir Ina Stankevičienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)