Gruodžio 2 d. į gatves išriedės „Ikea“ Kalėdų autobusas, keleivius, maršrutu Arkikatedra-„Ikea“ ir atgal, nemokamai vešiantis iki pat gruodžio 23 d. Autobusas, kuriame bus įrengtas eglučių miškelis, židinys, siūlys ne tik kelionę, bet ir nemokamas pramogas – pasakų skaitymą mažiesiems, žaidimus, erdves šventinėms nuotraukoms, kalėdinius skanumynus ir kt.

„Ikea“ siekia, kad Kalėdos žmonėms visame pasaulyje būtų džiaugsmo, o ne įtampos šaltinis, tad ieškome netikėtų būdų, kaip spręsti dažniausius ikišventinio laikotarpio iššūkius. Prieš metus „Ikea“ užsakymu atliktas tyrimas parodė, kad net trečdaliui Lietuvos gyventojų (32 proc.) šventiniu laikotarpiu sunkiausia pasiruošti kamščiams ir judėjimui mieste. Tai yra antras pagal dydį streso šaltinis po dovanų paieškos. Tad nors gruodis Vilniuje – transporto spūsčių metas, skaičiuojame, kad daugiau nei 14 tūkst. keleivių šiemet tai paversime kaip niekad malonia nemokama patirtimi“, – sako „Ikea“ parduotuvės vadovė Vilniuje Jolita Juodzevičienė.

"Ikea" kalėdinis autobusas

Vienu metu autobusas galės vežti 64 keleivius. Daugiau dėmesio kokybiškoms patirtims skirti skatins ir viename pirmųjų autobuso reisų važiuosiantis Dakaro lenktynėms besirengiantis Benediktas Vanagas. Pasak jo, likus mažiau nei mėnesiui iki didžiausių metų švenčių prasidėsiančios lenktynės su laiku, neturėtų atimti artėjančių švenčių malonumo.

„Žinau, koks jausmas lenktyniauti su laiku – ieškant partnerio dalyvavimui Dakaro lenktynėms, siekiant rezultato. Tad visiems besiruošiantiems Kalėdoms noriu palinkėti daugiau dėmesio skirti vienas kitam ir malonioms patirtims“, – ragina žymus Lietuvos sportininkas.

"Ikea" kalėdinis autobusas

Su vilniečiais pirmadienį 12 val. reisu Arkikatedra – „Ikea“ važiuosiantis B. Vanagas žada papasakoti, ne tik kaip einasi pasirengimas Dakaro raliui, tačiau kartu pasidalins sporte taikomais kovos su įtampa receptais bei atskleis, kaip pats ruošiasi žiemos šventėms.

Kalėdų autobuso maršruto pradžia – stotelė „Arkikatedra“ (Mindaugo tilto link). Joje „Ikea“ Kalėdų autobusas lauks lyginėmis valandomis:

10.00
12.00
14.00
16.00
18.00

"Ikea" kalėdinis autobusas

Paskutinė stotelė – parduotuvė „Ikea“ (Vikingų g. 1). Iš jos galėsite vėl grįžti į centrą nelyginėmis valandomis:

11.00
13.00
15.00
17.00
19.00

B. Vanagas su vilniečiais bendraus gruodžio 2 d. 12 val. reise, kuris važiuos Arkikatedra – „Ikea“ kryptimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)