Vilnietė Irina Vilniuje, itin judrioje Geležinio Vilko gatvėje, užfiksavo akiai malonų vaizdą. Čia moters vairuojamas automobilis sustojo kone pačiame gatvės viduryje, kaip paaiškėjo, buvo nuleistas transporto priemonės ratas.

Ši sostinės gatvė tokia judri, kad įprastai joje atsiradus kliūčiai netrukus ima formuotis spūstys. Visgi šįkart taip nenutiko. Prie gatvėje sustojusio moters automobilio atskubėjo policijos pareigūnų ekipažas.

Supratę, kas nutiko, pareigūnai ilgai netruko ir pasirūpino, kad kiaura moters padanga būtų pakeista atsargine.

„Šaunuoliai vyrai policininkai. Malonu žiūrėti, kaip padedate merginai. Geras pavyzdys“, – rašė situaciją spėjusi užfiksuoti nuotraukoje ir ja pasidalinusi socialiniame tinkle „Facebook“ Irina.

Tokie pavyzdžiai – ne vieninteliai, kuriais noriai socialiniuose tinkluose dalinasi internautai. Gausu pasakojimų apie, kaip policijos pareigūnai padeda nusistumti į šalikelę sugedusį automobilį, kad šis nekliudytų eismo dalyviams. Taip pat yra ne vienas pasakojimas apie pagalbą keičiant prakiurusią padangą arba padedant užvesti automobilį, kurio akumuliatorius nusėdo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)