Įraše socialiniame tinkle „Facebook“ Chrisas Persicas papasakojo, kad vieną dieną jam paskambino sunerimusi žmona – moteris pareiškė, kad kažkas nutiko jos mylimam visureigiui. Chrisas nusprendė, kad pirmiausia reiktų pakelti variklio dangtį – tai, ką ji aptiko, kaip reikiant nustebino: automobilio variklis buvo vargiai matomas per riešutus ir žolę.

Chrisas ir pats turėjo problemų su savo transporto priemone – jo naujasis automobilis, padidinus greitį, imdavo kratytis. Palikęs automobilį pas meistrus, amerikietis išsinuomotu automobiliu nuvažiavo susitikti su žmona. Niekas nebūtų patikėjęs, kad netrukus jie skaičiuos jos mašinoje rastus riešutus, kurių buvo per 200. Valymo procesas užtruko beveik valandą, atrodė, kad jiems pavyko. Tada mašiną nuvežė profilaktiškai apžiūrėti specialistams.

Apžiūrėjus abu automobilius, paaiškėjo, kad juos abu nusiaubė... voverė. Žvėrelis perkando ar paprasčiausiai ištraukė Chriso pikapo degalų įpurškimo žarnelę. „Kia Sorento“, panašu, buvo tapęs voverės atsargų kaupimo vieta.

Istorija netrukus pasklido internete, apie incidentą amerikietis netgi papasakojo CNN žurnalistams. Jo teigimu, žmonos mašinoje riešutų būta visur. Dirbant varikliui, jie skrudo ir skleidė įtartiną kvapą.

Nors šimtus riešutų ir pavyko surinkti, tai buvo ne visi. Kai „Kia Sorento“ atvyko pas meistrus, jie aptiko kone dar tiek pat.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)