Policijos teigimu, jie automobilį pastebėjo, kai vairuotojas stabtelėjo išleisti vaikų prie vietos mokyklos. Pareigūnai nusprendė iš arčiau apžiūrėti jiems įtarimų sukėlusią mašiną. Paaiškėjo, kad vienoje padangoje – net 13 skirtingo skersmens ir išsikišimo gumbų. Vieni gumbai buvo nubrozdinti, o kiti pakankamai deformavo pačią padangą, automobilyje neabejotinai sukeldami vibraciją.

Padangos šonuose susiformuojantys gumbai – gana neįprasta deformacija, tačiau visgi ne fenomenas. Dažniausiai tokius gumbus suformuoja tam tikras fizinis pažeidimas – smūgis į kelkraštį, važiavimas duobėtu keliu ar netgi maksimalios padangos apkrovos viršijimas. Tokie pažeidimai padangos vidiniame sluoksnyje gali sukelti įtrūkimų, tad į tokias padangos viduje esančias ertmes ima veržtis oras.

Policijos pareigūnus nustebino neįprastai atrodanti automobilio padanga

Pareigūnai automobilio savininką palydėjo iki artimiausio garažo, kur deformuota padanga buvo pakeista, taip pasirūpindami ne tik jo, bet ir visų eismo dalyvių saugumu. Neįprastos išvaizdos padangos nuotraukos buvo išplatintos socialinėje žiniasklaidoje kaip priminimas visiems automobilių savininkams reguliariai iš visų pusių apžiūrėti savo transporto priemonę.

Ir visai nesvarbu, kaip keistai atrodė pažeista padanga. Svarbiausia, kad automobilio savininkui labai pasisekė, jog policijos pareigūnai pastebėjo žalą ir užkirto kelią galimai nelaimei kelyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)