Remiantis „Spiegel News“ pateikta įvykio versija, autostrada važiavęs pilietis staiga išgirdo automobilio skleidžiamus neįprastus garsus. Ilgai nelaukęs jis sustojo šalikelėje ir atidarė kapotą, kad išsiaiškintų, kas nutiko: tikėjosi pašalinti problemos priežastį ir tęsti kelionę. Tačiau tai, su kuo teko susidurti, buvo ne koks nors mechaninis gedimas, o iš variklio skyriaus besiveržiantys dūmai ir liepsna.

Laimei, vyras tučtuojau sumetė, ką daryti. Jis nulėkė prie automobilio bagažinės ir ištraukė iš jos kelis butelius alaus. Juos buvo lemta paaukoti gaisrui užgesinti.

Gesinimo operacija pavyko kuo puikiausiai – įvykio vietoje netrukus pasirodžiusiai pagalbos tarnybai teliko konstatuoti, kad nebėra ko veikti. Anot žiniasklaidos pranešimų, policija pagyrė automobilio vairuotoją už pastangas ir sumanumą: jo reakcija į susidariusią avarinę situaciją, esą, buvo tobula.

Nors šiam konkrečiam vairuotojui nutikusi istorija išvirto vien į laimingą nuotykį, svarbu turėti omeny, kad įvykio pasekmės galėjo būti daug liūdnesnės – ir jam, ir jo automobiliui, ir aplinkai. Nė žodžiu neužsiminta apie tai, nuo ko variklis užsidegė. Šito, deja, nežinome, ir žinome tik viena – nuo gaisro šįkart išgelbėjo alus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)