Šiaurės Indijoje nutiko precedentų neturintis įvykis. Jaunuolis, gavęs dovanų naujutėlį BMW M3, pasijuto dėl to nelaimingas, ir nusprendė automobilį įmesti į upę, taip pamokydamas esą netikusią dovaną išrinkusius tėvus.

Kaip paaiškėjo, vaikinas svajojo apie „Jaguar“, tačiau jo gimtadieniui negavo. Teigiama, kad Indijoje minėtas BMW kainuoja apie 49 tūkst. JAV dolerių, o „Jaguar“ yra kiek brangesnis – 70 tūkst. JAV dolerių.

Tiesa, vaikinas, įritinęs automobilį į upę, vėliau šoko jo gelbėti ir prisijungė prie kitų vairuotojų, bandžiusių sulaikyti plaukiantį automobilį ir neleisti jam įstrigti aukštoje žolėje.

Teigiama, kad policijos pareigūnai tiria įvykį,tačiau vaizdo įrašas, kurį nufilmavo pats išlepintas jaunuolis, pasklido po visą pasaulį. Matyt, nieko nuostabaus, kad ne vienas apkaltino vaikiną nedėkingumu ir prastu išsiauklėjimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)