Automobilį, dar žinomą kaip „Žalioji deivė“, bus galima įsigyti rugpjūčio 6 d. viešbutyje „Pierre Hotel“, kur E. Taylor kadaise gyveno su savo vyru Eddie Fisheriu.

„Tik kaip automobilis, šis „Rolls-Royce“ yra vertas 500, 600, 700 tūkst. JAV dolerių, tačiau visa esmė yra jo buvusi savininkė. Kiek vertės pridės E. Taylor vardas? Kai „Christie’s“ surengė aktorės asmeninių daiktų aukcioną, viskas buvo parduota maždaug penkis kartus brangiau tik todėl, kad priklausė šiai kino žvaigždei“, – svarstė „Guernsey’s“ prezidentas Arlanas Ettingeris:

Aukciono darbuotojų teigimu, automobilis yra „vienas iš maždaug 20-ies pagamintų „Silver Cloud II“ kupė su vairu kairėje pusėje ir kilnojamuoju medžiaginiu stogu“.

Pasakojama, kad E. Taylor automobilio spalvą „priderino prie mėgstamiausių suknelių spalvos“.

Aukciono metu taip pat bus parduodama aktorei priklausiusi „Versace“ suknelė ir rankinė bei 1964 m. gamybos „Ferrari 330 GT“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)