Ilgą laiką savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje užuominas dalijęs B. Vanagas, šiandien pristatė pirmąjį „Vanagas Extreme Machines“ video, kuriame pasakoja apie legendinį ralio bolidą „Lancia Delta Integrale Evo II“.

Ši itališka klasikinio ralio ikona yra visų laikų sėkmingiausias ralio automobilio modelis, šešis sezonus iš eilės laimėjęs Pasaulio ralio čempionatą (WRC).

Lenktynininkas atskleidžia ir daugiau detalių apie 46 pergales turintį modelį – kas sukūrė nesenstančias bolido linijas, ką nugalėti ketino „Lancia“ šiuo modeliu, bei, žinoma, koks yra jausmas bendrojo naudojimo keliuose važiuoti su įspūdingą sumą kainuojančiu, retu, raliui skirtu automobiliu.

B. Vanagas pasakoja, jog automobilių apžvalgomis „Youtube“ platformoje ketina dalintis reguliariai, o žiūrovų ateityje laukia ne ką mažiau įspūdingi modeliai – tiek naujausi ir ekstremaliausi automobiliai, tiek legendiniai ar senoviniai egzemplioriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)