Nuvažiavus dalį kelio, A. Rogelis pamatė galinio vaizdo veidrodėlyje policijos automobilio švyturėlius. Pasirodo, sulaukę pranešimo apie nesaugiai greitkeliu važiuojantį vairuotoją, jį ėmė vytis net trys policijos automobiliai, praneša thedrive.com.

Vaizdo kamera užfiksavo ir A. Rogelio pokalbį su policininkais, vienas pastebėjo, kad vaizdo kamera dar neišjungta. A. Rogelis atsakė, kad gyvena iš transliacijų „YouTube“ ir netgi filmuoja save „š*****į“. Galiausiai teisėsaugininkai draugiškai paploję per petį paleidžia greičio mėgėją.

Neskubėkite džiaugtis – A. Rogelis yra teistas už vagystę ir svetimo turto išeikvojimą, o po incidento greitkelyje policija aptiko socialinėje žiniasklaidoje įrašų, liudijančių, kad A. Rogelis turi ginklą. Taip pat paaiškėjo, kad dėl jo filmavimo buvo sutrikdytas eismas. Remdamasi šiais duomenimis, policija pirmadienį atėjo į A. Rogelio namus su kratos orderiu.

A. Rogelį sulaikė už neatsargų vairavimą ir šaunamojo ginklo laikymą. Jį paleido už 20 000 dolerių užstatą, ateityje jo laukia teismas.

Informuojama, kad A. Rogelio žmona priešinosi su kratos orderiu atvykusiems policininkams, todėl irgi buvo sulaikyta. Jai pateikti kaltinimai dėl chuliganizmo ir priešinimosi sulaikant.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)