Penktąjį gimtadienį švenčiantis „Memel Motor Fest“ visuomet į savo gretas priimdavo įvairių tipų automobilius: nuo kabrioletų iki savadarbių transporto priemonių. Šie metai bus ne išimtis. Vis dėlto, kabrioletų, sportiškų kupė, modifikuotų hečbekų ar superautomobilių gretas papildys Lietuvos „Jeep“ klubo nariai.

„Mūsų netikėta pažintis su Lietuvos „Jeep“ automobilių klubu atvėrė nesuskaičiuojamą kiekį bendrų idėjų, kurios daug kam būsimuose renginiuose pasirodys šokiruojančios. „Jeep“ automobiliai visuomet buvo savo srities lyderiai. Ne veltui visi visureigiai vadinami „džipais“, – džiaugsmingai priduria „Memel Motor Fest“ organizatoriai.

Demonstruos visureigių galimybes

Daugelyje tokio pobūdžio festivalių, išskirtiniai automobiliai yra skirti tam, jog į juos būtų galima pažiūrėti ir pakalbėti su konkretaus modelio savininkus. Trumpai tariant – tai lengviausias ir tiesiausias kelias į automobilių kultūros centrą.

„Jeep“ markės entuziastai į „Memel Motor Fest“ festivalį atvyksta su visa specialia programa.

„Šiemet šioje šventėje dalyvausime parengę išskirtinę programą, kurią galės išvysti ne tik Vilniuje įvyksiančio sezono atidarymo svečiai. Su ta pačia programa keliausime į Klaipėdą ir Kauną“, – sako „Jeep“ klubo prezidentas Nerijus Laurinaitis.

Lietuvos "Jeep" klubas. Klubo nuotr.

„Į vasaros sezono atidarymo šventę atsivešime skirtingus visureigių gamintojo modelius. „Memel Motor Fest“ svečius norime supažindinti su „Jeep“ visureigiui ir tuo pačiu papasakoti apie „Jeep“ istoriją ir markės privalumus, gal net galėsite laimėti vieną jų savaitgaliui, – pasakoja N. Laurinaitis. – „Memel Motor Fest šventės metu įrodysime, jog norint pervažiuoti lengvąjį automobilį, nebūtina į pagalbą pasitelkti sunkiosios technikos. Mes tai galime padaryti su „Jeep“ visureigiu. Ir visa tai atrodys gerokai efektyviau ir įspūdingiau.“

Kviečia registruotis

Kol „Memel Motor Fest“ organizatoriai rūpinasi įvairiausiomis smulkmenomis, kurios užtikrintų sklandžią ir malonią automobilininkams skirtų renginių eigą, organizatoriai oficialiai skelbia dalyvių registraciją pradėtą.

Lietuvos "Jeep" klubas. Klubo nuotr.

„Kuo įvairesnis, spalvingesnis dalyvių parkas, tuo mums visiems smagiau. Kiekvienas iš mūsų turime silpnybę skirtingoms automobilių markėms, kėbulo tipams. Turime skirtingą požiūrį į automobilių modifikavimo kryptį bei galutinį tikslą. Norime po vienu sparnu priimti kuo daugiau automobilių entuziastų, kurie yra pasiryžę parodyti savo ilgametį projektą ar Lietuvoje itin retai matomą modelį“, – priduria Edmundas Dargis.

Dalyvio registracijos paraišką galite užpildyti „Memel Motor Fest“ festivalio oficialiame tinklapyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)