„Įspėju saugoti savo mašinas: senas, darbines bei naujas“, – tokią žinutę „Facebook“ paskelbė Jonas Bartkevičius, pats tik per plauką nepraradęs automobilio.

Jis pasidalino savo „atsidūrimo laiku ir vietoje“ istorija.

Lapkričio pradžioje, vakare, kaunietis atvažiavo į garažą, kaip jis teigė, „pasikrapštyti“ prie mašinos.

„Kitas mano automobilis stovi šalia garažo. Na, ir ką matau: atvažiuoja automobilis su priekaba, sustoja prie mano mašinos, išlipa žmogus, dedasi pirštines ir sako, kad ją ištemps“, – pasakojo J. Bartkevičius.

Kaunietis neįtikėtina istorija pasidalino feisbuke

Pardavė svetimą?

Paklausęs, dėl kokių priežasčių rengiamasi automobilį nutempti, kaunietis nustėro. Priekabą atsitempęs vyras paaiškino, kad J. Bartkevičiui priklausantis automobilis esą parduotas ir turi būti atgabentas pirkėjui. Kai vyras stengėsi gauti atsakymą, iš ko ji nupirkta, išpešė tik vairuotojo „nesvarbu“.

„Rodo jis man nupirkto automobilio nuotraukas, o ten mano mašina, mano valstybiniai numeriai“, – vaizdu negalėjo patikėti J. Bartkevičius.

Žmogus, kuris turėjo nutempti „nupirktą automobilį“, susisiekė su tokį paliepimą davusiu vyru, pristatytu kaip Ignas, norėdamas išsiaiškinti, kokie bus tolimesni veiksmai.

Šis pasakė neimti transporto priemonės, mat bus kažką sumaišęs ir ne tą transporto priemonę nufotografavęs, bei nurodė autovežio vairuotojui vykti į kitą vietą.

Pasitaiko, nutempia ne tas

J. Bartkevičius neslėpė, kad pasiteiravo vairuotojo, kaip gi vyksta tų esą nupirktų automobilių nuvežimas, tačiau atsakymas pribloškė.

„Būna, pasitaiko, kad ne tas mašinas nutempiu, tada tenka atgal į vietą grąžinti“, – sakė automobilio nuvežti atvykęs vyras.

J. Bartkevičius neslėpė, kad yra kaip reikiant nustebintas. Vyras pastebėjo ir tai, kad jeigu automobilis turi automatinę pavarų dėžę, per jėgą tokį užkeliant ant priekabos, galima jį ir sugadinti.

„Kažkas čia ne taip, gerai, kad atsidūriau vietoje ir laiku“, – įtarumo neslėpė kaunietis.