Vilkiko su puspriekabe vairuotojo „žygis“ filmuojamas dviejų smalsuolių, kurie nevengia matomo vaizdo palydėti riebiais keismais. Ženkle priešais tiltą akivaizdu, kad jį kirsti gali ne daugiau 3 tonas sveriančios transporto priemonės.

Sunkvežimio vairuotojas važiuoti per medinį lieptą pradeda gana lėtai. Ir tą akimirką, kai, atrodo, ranka pasiekiamas kitas krantas, paaiškėja, kad statinys ima lūžti.

„Pirmyn, pirmyn“, – rusiškai kalbantis „operatorius“ šaukdamas ragina vilkiko vairuotoją, kad šis spustelėtų akceleratorių ir spėtų ištempti žemyn svyrančią puspriekabę.

Deja, jo žodžiai lieka neišgirsti ir netrukus visas tiltas nugarma žemyn, o su juo – ir vilkikas su kroviniu.

„Kažin, ar dar gyvas jis? – pasigirsta išsigandusio stebėtojo balsas, o netrukus jis priduria: – Gyvas, gyvas.“

Tokie vaizdai – gana dažni Rusijos platybėse. Tą liudija ir pasipylę komentarai po „English Russia“ paskyroje pasirodžiusiu vaizdo įrašu. Atsirado ir internautų, kurie tikino, kad galbūt vilkiko vairuotojui būtų pavykę įveikti atkarpą, jei šis būtų važiavęs greičiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)