Daugumai automobilių įbrėžimas ant buferio būtų visiškas menkniekis. Geriausiu atveju užtektų įbrėžtą vietą perdažyti, blogiausiu atveju tektų pakeisti visą detalę. Tačiau ne „Lotus Elise“ atveju.

Šio modelio priekį sudaro viena milžiniška detalė ir kai Philipas Kingas, buvęs bronzinės spalvos „Elise“ savininkas, nubraukė automobilio dešinę pusę, paaiškėjo, kad gana nedidelio įbrėžimo remontas kainuos ne kelis šimtus, o keliolika tūkstančių dolerių.

"Lotus Elise"

Vien nauja priekinė dalis, pasirodo, gali kainuoti apie 5 tūkst. JAV dolerių. Tuomet tektų pridėti detalės montavimo darbus, galiausiai, reta bronzinė spalva taip pat kaip reikiant pabrangino automobilio remontą.

„Man vis dar sunku patikėti, kad automobilio dažai galėtų kainuoti tiek daug. Kaina šokiruojanti – 6 tūkst. JAV dolerių. Ir tai dar nė neįskaičiavus darbų kainos“, – „The Drive“ cituoja P. Kingą.

"Lotus Elise"

Tad bendra remonto darbų kaina išaugo iki 19 tūkst. JAV dolerių. Viskas baigėsi tuo, kad draudimo kompanija pripažino automobilį neberemontuojamu ir už 33 tūkst. JAV dolerių jį išsipirko iš P. Kingo.

Vėliau tas pats automobilis atsidūrė „Ebay“. Modelis parduodamas už kiek daugiau nei 24 tūkst. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)