Kauno pareigūnai, bendradarbiaudami su vairavimo mokykla „ARV-Auto“, „NAVAS Racing Club“ ir „Nacionalinis žiedu“, organizavo mokymus, kurie buvo skirti ne tik pareigūnams, bet ir visiems gyventojams, norintiems pagerinti motociklo valdymo įgūdžius.

Prevencinėje priemonėje dalyvavo ne tik Kauno kelių policijos pareigūnai, bet ir Lietuvos kelių policijos tarnybos, taip pat Vilniaus, Klaipėdos, Šiaulių, Utenos bei Telšių apskričių vyriausiųjų policijos komisariatų kelių policijos pareigūnai. Ketvirtadienį „Nemuno žiede“ susirinkusiems dviračių transporto priemonių vairuotojams teorines žinias apie motociklo valdymą dėstė Linas Navickas „Navas Racing Club“ vadovas, o praktinius mokymus vedė Vidas Stankevičius – Lietuvos plento žiedo čempiono titulą turintis sportininkas.

„Kelyje visi esame lygūs ir tiek automobilių vairuotojai, tiek pėstieji, tiek motociklininkai privalo laikytis Kelių eismo taisyklių. Nei vienas nenorime patekti į jokį eismo įvykį, tad turimų įgūdžių tobulinimas yra būtinas kiekvienam atsakingam bei sąmoningam bet kokios transporto priemonės valdytojui“, – priminė Kauno apskrities policijos pareigūnai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)