Visgi jautrios širdies „Audi“ vairuotojui JAV susidūrimas su ančių šeimyna nesibaigė taip, kaip jam norėtųsi. Užmiesčio keliu važiavęs vokiško automobilio vairuotojas pastebėjo judrią gatvę kertančią nemažą laukinių paukščių šeimyną.

Visi saugaus eismo ekspertai pabrėžia, kad tais atvejais, kai saugiai apvažiuoti laukinių gyvūnų neįmanoma, geriausia sustoti ir palaukti, kol šie pasitrauks nuo važiuojamosios kelio dalies. Būtent šiuo principu ir vadovavosi „Audi“ vairuotojas, taip pat – greta jo sustojęs kito automobilio savininkas.

Tačiau geri norai nesibaigė taip gerai. Pro šalį važiavęs vairuotojas, automobilyje turėjęs vaizdo registratorių, spėjo įamžinti akimirką, kai į stovinčios „Audi“ užpakalinę dalį įsirėžia užsižiopsojęs pikapo vairuotojas.

Vaizdo įraše matyti, kad pikapo vairuotojas paskutinę akimirką dar pabando išvengti smūgio – iš pirmosios eismo juostos peršoka į antrąją, kur, matyt, viliasi, kad „Audi“ ne stovi, o važiuoja. Tačiau avarijos išvengti nepavyko.

Smūgio būta tokio stipraus, kad „Audi“ ne tik šokteli, bet yra ir gerokai nustumiama į priekį. Kaip įvyko eismo įvykis, galite pamatyti nuo 22-os vaizdo įrašo sekundės.

Laimei, eismo įvykyje stipriai sužalotų nebuvo ir skaudžių padarinių išvengti pavyko. Panašu, kad sėkmingai kelią kirto ir visi ančiukai. Tačiau saugaus vairavimo ekspertai pabrėžia, kad šitaip sustojus gatvėje nevalia pamiršti kartas nuo karto pasižiūrėti ir į tai, kas vyksta už automobilio. Drauge, ne vienas vairavimo mokytojas pabrėžia, kad vairuojant svarbu nesiblaškyti ir prie vairo sėdėti maksimaliai susikaupus, mat atidumo stoka gali baigtis skaudžia nelaime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)