Akinių rėmelių, pagamintų iš minkšto plastiko, viduje yra skysčio, kuris gali judėti frontaline (į kairę ir į dešinę) ir sagitaline (į priekį ir atgal) ašimi. Tai padeda akiniams sukurti horizonto liniją, kuri pašalina konfliktą tarp skirtingų jutimo organų.

Ši technologija yra užpatentuota ir praėjo visus būtinus bandymus. Jos veiksmingumo rodikliai siekia 95 proc. Tokius akinius patariama užsidėti pajutus pirmuosius pykinimo požymius. Po 10 – 15 minučių, kai smegenys vėl sinchronizuojasi su judėjimu, kurį jaučia vidinė ausis (ji yra atsakinga už pusiausvyrą), akinius galima nusiimti.

Praėjusiais metais buvo pranešta, kad „Porsche“ nusprendė kompensuoti savo klientams išlaidas už akinius nuo saulės. Automobilių „Porsche“ savininkai skundėsi, kad jų salone yra daug akinančių elementų. Tai ypač galiojo automobiliams su šviesių spalvų interjerais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)