Dauguma tvirtina, kad miesto visureigiai itin saugūs, nes yra dideli, ir žmonės juose sėdi aukščiau žemės. Taip, tai labai praktiškos transporto priemonės prastesniuose keliuose, tačiau žmonėms – tiems nepasotinamiems padarams – to buvo per mažai. Taigi buvo prigaminta ir labai galingų visureigių, kurie riaumoja kaip žvėris, o skrieja kaip „Porsche Cayman“.

Šiuo metu pasaulyje gaminamas tikrai platus pasirinkimas miesto visureigių. Vienas iš rimčiausių atkeliavo iš Vokietijos. O vaizdelis, kuriame šis „GLE 63 Coupe“ apsikvailina prieš visą pasaulį, atskriejo iš Prancūzijos.

Vairuotojas pernelyg agresyviai pasielgė su 585 arklių galia, ir 2,3 tonos sveriantis automobilis tarsi didžiulis vabalas apvirto ant stogo. Internautai turi ir dar geresnį palyginimą – esą apvirtęs visureigis atrodo kaip apverstas vėžlys.

Incidentas įvyko netoliese Prancūzijos Nanto miesto. Tikrai Prancūzijoje? Pripažinkite, kad niekada nebūtumėte atspėję. Galbūt Rusijoje ar Artimuosiuose Rytuose, bet tikrai ne Prancūzijoje.

Vieno komentatoriaus teigimu, jis esą tvirtai žino, kad šis automobilis buvo išnuomotas vestuvėms. Taigi, puotos svečias ne tik sudaužė prabangų automobilį – jis sudaužė prabangų svetimą automobilį. Ir kam tokiai šventei nuomoti būtent tokį automobilį?

Važiuojant dideliu greičiu, galima apversti bet kurį automobilį. Nepaisant to, galbūt girdėjote apie tokį dalyką kaip elektroninė stabilumo kontrolės sistema. Prieš pat apsivertimą vaizdo įraše matoma, kaip priekinis kairys ratas pakyla į viršų. Prieš tai kompiuteriai privalėjo užkirsti kelią vairuotojo norui didinti greitį. Akivaizdu, kad šiame automobilyje visos saugos sistemos buvo išjungtos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)