Atvykę į festivalį motociklininkai itin laukiami tų, kurie nuomoja nakvynę – dauguma keturias dienas trunkančio festivalio dalyvių bent jau porai naktų jau iš anksto pasirūpino nakvyne.

Kainos, anot nuomotojų, įvairios – kuo ilgiau apsigyvenama, tuo didesnė terpė deryboms.

„Pas mus daugiau renkasi šeimos, dvivietis kambarys vasarą 40 eurų parai, trivietis – 50 eurų, keturvietis – 55 eurai. Kuo ilgiau gyvensite, tuo labiau galimos derybos. Šį savaitgalį vietų pas mus jau nėra, prašom užsukti, kai sekmadienį dauguma išvažiuos“, – sakė nedidukus kambarius nameliuose nuomojanti Vida.

Šalia esančiuose namukuose kainos panašios, tačiau kuo arčiau jūros, tuo ir kaina didesnė. Verslininkai neslepia, kad dauguma žmonių yra pastovūs klientai, tačiau realiai vasaros sezonas dar nė neprasidėjęs.

„Čia tik birželio pabaigoje prasideda tikrasis vasaros sezonas. Tad baikerių festivalis labai laiku. Dar nė ne visi prekybininkai atsidarę parduotuvėles, o štai maitinimo ir apgyvendinimo įstaigoms tai labai naudinga. Na, ir mums, kurie prekiaujame mugėje, vis kažką nuperka“, – sakė maistą turistams mugėje siūlantis prekeivis.

Tarptautinis baikerių paplūdimio ir muzikos festivalis Šventojoje vyksta jau trečius metus. Keturių dienų šventėje gausu nemokamų pramogų. Tomis pačiomis dienomis vyksta ir mugė, tačiau prekeiviai sako, kad palyginti kelių metų patirtį ir pelną galės tik pasibaigus savaitgaliui.

Motociklininkų šventė truks iki sekmadienio popietės, tik apie 16-tą valandą numatytas uždarymas. iki to vyksta motociklų paroda,
baikerių paplūdimio tinklinio turnyrai, Baikerių paplūdimio futbolo turnyras, Mis „BEACH BIKE FEST“ atranka, menų dirbtuvės, tiuningas.

Norintys išbandyti savo jėgas netradiciniais žaidimais gali varžytis vikingų kirvio mėtyme ar galiūnų rungtynėse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)