Kaip teigiama organizatorių pranešime, į nemokamą renginį kviečiami visi „Mercedes-Benz“ automobilių savininkai ir šios markės gerbėjai. Norintys žiūrovams pademonstruoti savo turimą „Mercedes-Benz“ automobilį, į renginį kviečiami atvykti anksčiau – dalyvių registracija vyks nuo 9.00 val. iki 10.30 val. Išrikiavus visus dalyvius, 11.00 val. komisija pradės vertinti ir rinkti geriausius įvairių kategorijų automobilius.

Šventę organizuojantys „MB klubo“ atstovai tikisi, kad kaip ir anksčiau, taip ir šįkart pasirodys apie 100 automobilių – tai bus Lietuvoje geriausiai prižiūrėti, išlaikyti, įdomiausi, itin puoselėjami klasikiniai ir ne tik „Mercedes-Benz“ modeliai. Renginyje gros pučiamųjų orkestras, vyks konkursai vaikams.

Kaip ir ankstesniais metais, renginyje pasirodysiantys automobiliai bus vertinami komisijos, kurią sudarys „MB klubo“ atstovai ir svečiai.

Didžiausiame „Mercedes-Benz“ gerbėjų renginyje metuose visi automobiliai į kategorijas bus suskirstyti pagal amžių bei populiarius modelius. Planuojama, kad bus 8 kategorijos: pagaminti iki 1977 m., t. y. patys įspūdingiausi ir išskirtiniausi; populiarieji 123 serijos, kurie sudarys didelę dalį ekspozicijos; atskirai bus vertinami kabrioletai; atskirose grupėse varžysis klasika tampantys 124 ir 201, 126 ir 140 serijų modeliai; taip pat bus atskirai vertinami dar kasdien gatvėse sutinkami ir naujausi modeliai. Kaip visada, žiūrovai išrinks savo simpatijų automobilį.

Renginio organizatoriai planuojančiųjų dalyvauti renginyje prašo iš anksto registruotis paspaudus čia. Taip bus užtikrinama sklandesnė dalyvių registracija ir vertinimo komisijos darbas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją