„Bike Show Millennium“ pradžia siekia dar 2000-uosius metus – tuomet šventė vyko T. Masiulio gatvėje. Vėliau renginys persikėlė į S. Dariaus ir S. Girėno aerodromą, paskui keletą metų motociklininkai rinkosi prie „Žalgirio“ arenos. Pernai organizatoriai nusprendė, kad atėjo metas kardinalioms permainoms.

„Subrendome ir užauginome kelias kartas – iš pradžių važiavo tėvai. Dabar važiuoja vaikai. Tai tokia tradicija, kai jau galima kūdikį paleisti į pilnavertį gyvenimą. Būtent todėl atėjo metas pokyčiams“, – sakė idėjinis šventės vadas Julius Urbaitis.

„Norime, kad baikeriai ir miesto gyventojai taptų vienu kumščiu. Žmonės pribauginti, kad baikeriai kaip kokie velniai, tačiau tai visiška netiesa. Atėjo laikas visiems kartu susėsti ir nutraukti priešpriešą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)