Štai, su greičio mažinimo kalneliais susiduria visi vairuotojai. Šie nesudėtingi greičio ribojimo įrenginiai mus erzina, skausmingai susiraukiame, išgirdę į kalnelį braukiamo automobilio dugno garsą.

Greičio mažinimo kalneliai gali būti įvairiausių dydžių – kai kuriuos, esančius Rusijos gilumoje, galima įveikti tik su visureigiu. O ką darytų lengvųjų automobili savininkai, jei susidurtų su pusantro metro dydžio greičio ribojimo įrenginiu? Tai ir nusprendė išsiaiškinti JLR kūrybinė grupė.

Klipas laikomas veikiau pokštu, veikiausiai visi jo dalyviai – aktoriai, o žala automobiliams įtraukta į filmavimo biudžetą.

Klipe matyti, kad miesto hečbekai gigantiško vadinamojo gulinčio policininko neįveikė, o „premium“ klasės kompaktiškas visureigis „Range Rover Evoque“, nors ir neskubėdamas, šonu, bet pervažiavo kalnelį be menkiausio įbrėžimo. Taigi klipe akivaizdžiai pademonstruotas „Range Rover Evoque“ pravažumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)