Trečiadienio vakarą „Žalgirio“ krepšininkai rinkosi į vakarinę treniruotę ir, visus rūpesčius palikę už durų, šlifavo trenerių sukurtus derinius, tačiau šį kartą pratybų pradžia buvo kiek kitokia nei įprastai.

Prie krepšininkų prisijungė penki naujausi „Renault“ automobiliai: vienintelis D segmento sedanas su visų vairuojamųjų ratų sistema „Talisman“, sportiškas „Megane GT“, keturiais ratais varomas miesto visureigis „Kadjar“, universalas „Talisman Grandtour“ ir atsinaujinęs „Clio“, kuris yra populiariausias visų laikų prancūziškas modelis.

„Jau sunku net ir prisiminti, su kokiais automobiliais nėra tekę važinėti „Žalgirio“ krepšininkams. Per 18 metų jiems buvo patikėti ir tuomet labai populiarūs „Laguna“ modeliai, ir kelių kartų „Megane“ automobiliai...

Pamenu, kaip įteikėme raktelius ir nuo naujausių „Latitude“, „Scenic“ bei „Koleos“, pernai stebėjome, kaip aukštaūgiai „Žalgirio“ krepšininkai susidorojo su iššūkiu ir entuziastingai mėgino sutilpti į mažylius „Twingo“ automobiliukus, – prisimena „Renault“ prekės ženklui Lietuvoje atstovaujančios įmonės „Sostena“ vykdomasis direktorius Egidijus Gončarovas. – Vos tik rinkoje pasirodo nauji modeliai, „Žalgirio“ krepšininkai tikrai būna vieni pirmųjų juos išbandę. Šį sezoną itin entuziastingai sutikti „Talisman“ turbūt pasirinkti ne vien dėl techninių specifikacijų ar dizaino, bet ir dėl paties pavadinimo, kuris veda į pergales.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)